Het Internationaal Lied Festival Zeist is er voor iedereen.

Van geoefend amateur tot beginner, van jong tot oud, het programma Zelf zingen biedt voor elk wat wils. Want zingen zit in ons bloed en er is toch niets leuker dan samen musiceren? Het aanbod bestaat uit masterclasses en workshops van een of meer dagdelen of lesdagen. Alle facetten van het lied komen aan bod: van techniek en interpretatie tot podiumpresentatie. Of je nu als solist op het podium wil staan, samen met je pianist of duo-zanger of wil zingen in het festivalkoor: ook jij kunt schitteren op het festivalpodium. Schrijf je snel in!

start: vrijdag 14 april / diverse data

zelf zingen schoolproject

Voor de groepen 5 t/m 8 primair onderwijs in Zeist en omstreken.

start: vrijdag 14 april / diverse data

zelf zingen schoolproject

Festivalproject voor jongeren uit het voortgezet onderwijs

start: vrijdag 14 april / diverse data

zelf zingen

Masterclass voor amateurzangers o.l.v. Henriëtte Schenk en Gilbert den Broeder. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

start: vrijdag 14 april / diverse data

zelf zingen

Festivalkoor voor amateurzangers o.l.v koordirigent Inge van Keulen en m.m.v. pianist Brian Lamb. De aanmelding voor het Festivalkoor is gesloten.

start: zaterdag 15 april / diverse data

zelf zingen

Masterclass voor liedduo’s o.l.v. Annelies van Gerven en Lidwien Boumans. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

start: zaterdag 22 april / diverse data

zelf zingen

Masterclass voor gevorderde amateurs o.l.v. Hetty Gehring en Gilbert den Broeder. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

start: vrijdag 12 mei / diverse data

zelf zingen

Open Podium voor amateurzangers o.l.v. zangdocent Annelies van Gerven en m.m.v. Bas Verheijden.De aanmelding voor het Open Podium is gesloten.

start: dinsdag 16 mei / diverse data

zelf zingen

Openbare masterclass voor amateurs o.l.v bariton Maarten Koningsberger en pianist Bas Verheijden. De aanmelding voor deze masterclass is gesloten.

woensdag 17 mei / 13.30 - 16.30 uur

zelf zingen

Performance workshop voor amateurzangers o.l.v. Hetty Gehring. De aanmelding voor deze workshop is gesloten.

nl_NL