KOM OP TIJD

Voorkom dat u zich moet haasten. Er zijn geen genummerde plaatsen. Neem de tijd als u aan de zaal nog kaarten wilt kopen, het Programmaboek wilt kopen en/of op een bepaalde plek in de zaal wilt zitten. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open, de kassa een uur voor aanvang.

 

ETEN EN DRINKEN

Hotel – restaurant, het Rond 2Hotel-restaurant Figi serveert tijdens het festival, voorafgaand aan het avondconcert, een Festivalmenu met naar keuze twee gangen à €24,50 of drie gangen à €29,50 (exclusief drank).

 

 

De AzijnmakerijDe AzijnmakerijOp 3 minuten lopen van het Broederplein vindt u Proeverij de Azijnmakerij. Een restaurant en B&B in een monumentaal pand uit 1870 dat ooit een azijnmakerij was. We maken graag een a la carte 2- gangen menu (25,-) of een 3- gangen menu (29,50) voor u. Wilt u ook bij ons overnachten? Dat kan in 1 van onze sfeervolle kamers voor 90,- inclusief uitgebreid ontbijt.

 

Klik op een van de onderstaande logo’s om naar de website van het betreffende restaurant te gaan.

Figi Hotel – restaurant, het Rond 2

Hotel – restaurant,
het Rond 2

De Posterij kortingsbon

Het Rond 5

Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52

Restaurant Hermitage

Het Rond 7

OVERNACHTEN

In Zeist en omgeving is een aantal aantrekkelijke hotels als u tijdens het festival in Zeist wilt overnachten. Hotel Figi biedt een gunstige kamerprijs voor de bezoekers van het festival: € 89, exclusief ontbijt en toeristenbelasting. U kunt bij Hotel Figi reserveren. Gelieve bij het reserveren de volgende reserveringscode te vermelden: 2870759. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar.

 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Utrecht CS en station Driebergen-Zeist: Connexxion lijn 50 en U-OV lijn 51 en 74. Uitstappen halte Het Rond (C op de kaart). Drie minuten lopen naar de kerk (A op de kaart).

 

PARKEERGELEGENHEID

In de parkeergarage van hotel Figi (C op de kaart) en op het parkeerterrein links van Slot Zeist (‘Parkeerterrein’ op de kaart).

Kaart ILFZ locaties in Zeist