KOM OP TIJD

Voorkom dat u zich moet haasten. Er zijn geen genummerde plaatsen. Neem de tijd als u aan de zaal nog kaarten wilt kopen, het Programmaboek wilt kopen en/of op een bepaalde plek in de zaal wilt zitten. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open, de kassa een uur voor aanvang.

 

ETEN EN DRINKEN

Hotel-restaurant Figi serveert tijdens het festival, voorafgaand aan het avondconcert, een Festivalmenu met naar keuze twee gangen à €24,50 of drie gangen à €29,50 (exclusief drank).

 

Klik op een van de onderstaande logo’s om naar de website van het betreffende restaurant te gaan.

Figi Hotel – restaurant, het Rond 2

Hotel – restaurant,
het Rond 2

De Posterij kortingsbon

Het Rond 5

Restaurant Oud London

Woudenbergseweg 52

Restaurant Hermitage

Het Rond 7

OVERNACHTEN

In Zeist en omgeving is een aantal aantrekkelijke hotels als u tijdens het festival in Zeist wilt overnachten. Hotel Figi biedt een gunstige kamerprijs voor de bezoekers van het festival: € 89, exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Utrecht CS en station Driebergen-Zeist: Connexxion lijn 50 en U-OV lijn 51 en 74. Uitstappen halte Het Rond (C op de kaart). Drie minuten lopen naar de kerk (A op de kaart).

 

PARKEERGELEGENHEID

In de parkeergarage van hotel Figi (C op de kaart) en op het parkeerterrein links van Slot Zeist (‘Parkeerterrein’ op de kaart).

ILFZ 2017 Kaart zeist