KAARTVERKOOP 2018

 

Online kaartverkoop

Via onze ticketshop kunt u online uw toegangskaarten voor het festival bestellen. Betalen doet u eenvoudig met iDEAL of uw creditcard. Per bestelling wordt € 2,- aan administratiekosten in rekening gebracht. u ontvangt uw ticket(s) per mail. U kunt het ticket printen en meenemen of op uw mobiele telefoon tonen. Hieronder volgt een overzicht van de prijzen.

 

Kaartverkoop bij de festivalkassa

Tijdens het festival is de kassa geopend vanaf een uur voor elk recital. De kassa bevindt zich in de Evangelische Broedergemeente, in de ruimte rechts van de Grote Kerkzaal. Bij de festivalkassa kunt u contant of met uw pinpas betalen, creditcardbetalingen zijn niet mogelijk.

 

Programmaboek

Er wordt een uitgebreid programmaboek samengesteld voor het festival met daarin meer informatie over de concertprogramma's en musici. Het programmaboek is te koop bij de festivalkassa voorafgaand aan de recitals en kost € 4,-.

 

 

KORTINGEN

Vrienden

Vrienden van het Internationaal Lied Festival Zeist krijgen 10% korting op de losse kaartprijs van de mastercourse en de recitals. Vrienden krijgen ook 10% korting op de passe-partouts. Een voorbeeld: een passe-partout voor alle activiteiten van het festival kost normaal € 332,- en voor Vrienden € 302,-.

 

Jongeren

Voor jongeren tot 30 jaar gelden voor de recitals sterk gereduceerde prijzen en is de toegang tot de mastercourse gratis. Bij de kaartcontrole dient u naast uw toegangsbewijs ook uw ID-bewijs te tonen.

 

 

©