Sprookjes en Fabels

Harriet Burns, sopraan / Ian Tindale, piano / zondag 29 maart 2020 / 15.00 uur / Slot Zeist / Slotzolder  / Zinzendorflaan 1  / 3703 CE  Zeist

 

Als opmaat naar het festival in mei 2020 kunt u op 29 maart genieten van een liedrecital met sopraan Harriet Burns en pianist Ian Tindale. Ze stelden een programma samen dat aansluit bij het festivalthema: De eindeloze wereld van het lied: van Beethoven tot nu. In maart dus uiteraard werk van Beethoven, maar ook van Schubert, Schumann, Wolf, Duparc, Caplet, Chabrier, Rangström, Stenhammar, Brahms en Mahler. In een middag tijd nemen deze twee jonge musici u mee op reis van Duitsland, via Oostenrijk, Frankrijk en Zweden terug naar Oostenrijk. In alle liederen staan figuren uit sprookjes en fabels centraal: het zandmannetje komt langs, net als de heks Lorelei en dieren uit de fabels van De la Fontaine.

 

Het recital met Harriet Burns en Ian Tindale tijdens het Internationaal Lied Festival Zeist van 2018 werd lovend ontvangen door het publiek. Men noemde haar ‘de ideale liedzangeres’ en waardeerde hun zang en spel met een 10. Dat Harriet en Ian een gouden duo vormen blijkt ook uit het feit dat zij beiden verscheidene prijzen wonnen in onder andere de Wigmore Hall/Independent Opera International Song Competition en het Young Artist Program van het Oxford Lieder Festival. In november 2019 wonnen zij als liedduo de Prijs voor de beste vertolking van het verplichte werk én de Vrienden van het Liedprijs tijdens het Internationaal Vocalisten Concours.

 

 

Normaal € 20 | Vrienden ILFZ € 18 | < 30 jaar € 10

 

 

KAARTENBESTELLEN

 

 

 

< terug

 

 

 

©